Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7868
Назва: | АНАЛІЗ РИЗИКІВ ТА АЛГОРИТМ КОРИГУВАЛЬНИХ ДІЙ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНИХ КОВБАС |
Автори: | Лазарєва, Т. А. Цихановська, І. В. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Українська інженерно-педагогічна академія |
Бібліографічний опис: | Лазарєва,Т. А. Аналіз ризиків та алгоритм коригувальних дій для забезпечення якості виробництва варених ковбас / Т. А. Лазарєва, І. В. Цихановська // Якість, стандартизація та метрологічне забезпечення: матеріали міжнародної наук.-практ. конф. (м. Харків, 25-26 січня 2022 р.] / за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. Р. М. Тріща, канд. техн. наук доц. Г. С. Грінченко ; Укр. інж.-пед. акад. – Харків : УІПА, 2022. – С. 65-66. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7868 |
Розташовується у зібраннях: | Якість, стандартизація та метрологічне забезпечення: (матеріали міжнародної науково-практичної конференції)=Quality, Standardization and Metrological Equipment : Materials of the International Scientific and Practical Conference |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
conference-materials-1-65-67.pdf | 310,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.