Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7868
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛазарєва, Т. А.-
dc.contributor.authorЦихановська, І. В.-
dc.date.accessioned2023-10-26T04:30:20Z-
dc.date.available2023-10-26T04:30:20Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЛазарєва,Т. А. Аналіз ризиків та алгоритм коригувальних дій для забезпечення якості виробництва варених ковбас / Т. А. Лазарєва, І. В. Цихановська // Якість, стандартизація та метрологічне забезпечення: матеріали міжнародної наук.-практ. конф. (м. Харків, 25-26 січня 2022 р.] / за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. Р. М. Тріща, канд. техн. наук доц. Г. С. Грінченко ; Укр. інж.-пед. акад. – Харків : УІПА, 2022. – С. 65-66.-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7868-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУкраїнська інженерно-педагогічна академіяuk_UA
dc.titleАНАЛІЗ РИЗИКІВ ТА АЛГОРИТМ КОРИГУВАЛЬНИХ ДІЙ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНИХ КОВБАСuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Якість, стандартизація та метрологічне забезпечення: (матеріали міжнародної науково-практичної конференції)=Quality, Standardization and Metrological Equipment : Materials of the International Scientific and Practical Conference

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
conference-materials-1-65-67.pdf310,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.