Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7557
Назва: | ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РАЦІОНАЛЬНОГО ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ, ЯК ПІДҐРУНТЯ ПІДВИЩЕННЯ ПРАЦЕЗДАТНОСТІ НАСЕЛЕННЯ |
Автори: | Максименко, С.В. |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Максименко С. В. Формування системи забезпечення раціонального здорового харчування як підґрунтя підвищення працездатності населення / С. В. Максименко // Збірник тез доповідей LVII студентської наукової конференції Української інженерно-педагогічної академії (м. Харків, 07-11 листоп. 2022 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2022. – Т. 3. – С. 141. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7557 |
Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
collection-of-abstracts-LVII-Т.3-141.pdf | 172,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.