Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7557
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаксименко, С.В.-
dc.date.accessioned2023-09-25T06:21:47Z-
dc.date.available2023-09-25T06:21:47Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМаксименко С. В. Формування системи забезпечення раціонального здорового харчування як підґрунтя підвищення працездатності населення / С. В. Максименко // Збірник тез доповідей LVII студентської наукової конференції Української інженерно-педагогічної академії (м. Харків, 07-11 листоп. 2022 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2022. – Т. 3. – С. 141.-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7557-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РАЦІОНАЛЬНОГО ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ, ЯК ПІДҐРУНТЯ ПІДВИЩЕННЯ ПРАЦЕЗДАТНОСТІ НАСЕЛЕННЯuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
collection-of-abstracts-LVII-Т.3-141.pdf172,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.