Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7435
Title: ОСОБЛИВОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ТЕХНІКІВ-ТЕХНОЛОГІВ ДЛЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ У СУЧАСНИХ УМОВАХ
Authors: Александров, О.В.
Цихановська, І.В.
Корольова, Н.Ю.
Issue Date: 2023
Publisher: Українська інженерно-педагогічна академія
Citation: Александров О. В. Особливості професійної підготовки техніків-технологів для харчової промисловості у сучасних умовах / О. В. Александров, І. В. Цихановська, Н. Ю. Корольова // Освіта та наука для відновлення країни : зб. тез доп. наук.-пед. працівників, науковців та аспірантів LVI Всеукраїнської наук.-практ. конф. Укр. Інж.-пед. акад. (м. Харків, 15-19 трав. 2023 р.) / за заг. ред. Г. С. Грінченко ; Укр. інж.-пед. акад. – Харків, 2023. – Т. 2. – С. 57-59.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7435
Appears in Collections:Тези співробітників та викладачів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Volume-2-collection-57-59.pdf168,16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.