Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7435
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Александров, О.В. | - |
dc.contributor.author | Цихановська, І.В. | - |
dc.contributor.author | Корольова, Н.Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-11T07:56:32Z | - |
dc.date.available | 2023-09-11T07:56:32Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Александров О. В. Особливості професійної підготовки техніків-технологів для харчової промисловості у сучасних умовах / О. В. Александров, І. В. Цихановська, Н. Ю. Корольова // Освіта та наука для відновлення країни : зб. тез доп. наук.-пед. працівників, науковців та аспірантів LVI Всеукраїнської наук.-практ. конф. Укр. Інж.-пед. акад. (м. Харків, 15-19 трав. 2023 р.) / за заг. ред. Г. С. Грінченко ; Укр. інж.-пед. акад. – Харків, 2023. – Т. 2. – С. 57-59. | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7435 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Українська інженерно-педагогічна академія | uk_UA |
dc.title | ОСОБЛИВОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ТЕХНІКІВ-ТЕХНОЛОГІВ ДЛЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ У СУЧАСНИХ УМОВАХ | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези співробітників та викладачів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Volume-2-collection-57-59.pdf | 168,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.