Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7435
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАлександров, О.В.-
dc.contributor.authorЦихановська, І.В.-
dc.contributor.authorКорольова, Н.Ю.-
dc.date.accessioned2023-09-11T07:56:32Z-
dc.date.available2023-09-11T07:56:32Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationАлександров О. В. Особливості професійної підготовки техніків-технологів для харчової промисловості у сучасних умовах / О. В. Александров, І. В. Цихановська, Н. Ю. Корольова // Освіта та наука для відновлення країни : зб. тез доп. наук.-пед. працівників, науковців та аспірантів LVI Всеукраїнської наук.-практ. конф. Укр. Інж.-пед. акад. (м. Харків, 15-19 трав. 2023 р.) / за заг. ред. Г. С. Грінченко ; Укр. інж.-пед. акад. – Харків, 2023. – Т. 2. – С. 57-59.-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7435-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУкраїнська інженерно-педагогічна академіяuk_UA
dc.titleОСОБЛИВОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ТЕХНІКІВ-ТЕХНОЛОГІВ ДЛЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ У СУЧАСНИХ УМОВАХuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези співробітників та викладачів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Volume-2-collection-57-59.pdf168,16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.