Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7352
Назва: | ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ АСОРТИМЕНТУ СТРАВ ІЗ ЗАПЕЧЕНОГО М'ЯСА У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА |
Автори: | Орешкова, А. Ю. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Українська інженерно-педагогічна академія |
Бібліографічний опис: | Орешкова А. Ю. Перспективи розвитку асортименту страв із запеченого м'яса у закладах ресторанного господарства / А. Ю. Орешкова // Збірник тез доповідей LVII студентської наукової конференції Української інженерно-педагогічної академії ( м. Харків, 07-11 листоп. 2022 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2022. – Т. 2. – С. 80. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7352 |
Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
a-collection-of-report-abstracts-LVII-80.pdf | 278,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.