Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7352
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Орешкова, А. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-07T09:19:07Z | - |
dc.date.available | 2023-09-07T09:19:07Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Орешкова А. Ю. Перспективи розвитку асортименту страв із запеченого м'яса у закладах ресторанного господарства / А. Ю. Орешкова // Збірник тез доповідей LVII студентської наукової конференції Української інженерно-педагогічної академії ( м. Харків, 07-11 листоп. 2022 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2022. – Т. 2. – С. 80. | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7352 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Українська інженерно-педагогічна академія | uk_UA |
dc.title | ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ АСОРТИМЕНТУ СТРАВ ІЗ ЗАПЕЧЕНОГО М'ЯСА У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
a-collection-of-report-abstracts-LVII-80.pdf | 278,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.