Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7352
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОрешкова, А. Ю.-
dc.date.accessioned2023-09-07T09:19:07Z-
dc.date.available2023-09-07T09:19:07Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationОрешкова А. Ю. Перспективи розвитку асортименту страв із запеченого м'яса у закладах ресторанного господарства / А. Ю. Орешкова // Збірник тез доповідей LVII студентської наукової конференції Української інженерно-педагогічної академії ( м. Харків, 07-11 листоп. 2022 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2022. – Т. 2. – С. 80.-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7352-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУкраїнська інженерно-педагогічна академіяuk_UA
dc.titleПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ АСОРТИМЕНТУ СТРАВ ІЗ ЗАПЕЧЕНОГО М'ЯСА У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВАuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
a-collection-of-report-abstracts-LVII-80.pdf278,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.