Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7347
Title: ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ КОМАНДНОЇ РОБОТИ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Authors: Корж, Ю. С.
Issue Date: 2022
Publisher: Українська інженерно-педагогічна академія
Citation: Корж Ю. С. Особливості організації командної роботи в закладах ресторанного господарства / Ю. С. Корж // Збірник тез доповідей LVII студентської наукової конференції Української інженерно-педагогічної академії ( м. Харків, 07-11 листоп. 2022 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2022. – Т. 2. – С. 75.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7347
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
a-collection-of-report-abstracts-LVII-75.pdf172,95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.