Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7347
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорж, Ю. С.-
dc.date.accessioned2023-09-07T09:14:46Z-
dc.date.available2023-09-07T09:14:46Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКорж Ю. С. Особливості організації командної роботи в закладах ресторанного господарства / Ю. С. Корж // Збірник тез доповідей LVII студентської наукової конференції Української інженерно-педагогічної академії ( м. Харків, 07-11 листоп. 2022 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2022. – Т. 2. – С. 75.-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7347-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУкраїнська інженерно-педагогічна академіяuk_UA
dc.titleОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ КОМАНДНОЇ РОБОТИ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВАuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
a-collection-of-report-abstracts-LVII-75.pdf172,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.