Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7338
Title: | УДОСКОНАЛЕННЯ РЕЦЕПТУРНОГО СКЛАДУ БІСКВІТНОГО НАПІВФАБРИКАТУ З ВИКОРИСТАННЯМ СИРОПУ ІНУЛІНУ ТА ОЛІГОФРУКТОЗИ |
Authors: | Байбак, К.Р. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Українська інженерно-педагогічна академія |
Citation: | Байбак К. Р. Удосконалення рецептурного складу бісквітного напівфабрикату з використанням сиропу інуліну та олігофруктози / К. Р. Байбак // Збірник тез доповідей LVII студентської наукової конференції Української інженерно-педагогічної академії ( м. Харків, 07-11 листоп. 2022 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2022. – Т. 2. – С. 67. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7338 |
Appears in Collections: | Тези студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
a-collection-of-report-abstracts-LVII-67.pdf | 173,3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.