Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7338
Title: УДОСКОНАЛЕННЯ РЕЦЕПТУРНОГО СКЛАДУ БІСКВІТНОГО НАПІВФАБРИКАТУ З ВИКОРИСТАННЯМ СИРОПУ ІНУЛІНУ ТА ОЛІГОФРУКТОЗИ
Authors: Байбак, К.Р.
Issue Date: 2022
Publisher: Українська інженерно-педагогічна академія
Citation: Байбак К. Р. Удосконалення рецептурного складу бісквітного напівфабрикату з використанням сиропу інуліну та олігофруктози / К. Р. Байбак // Збірник тез доповідей LVII студентської наукової конференції Української інженерно-педагогічної академії ( м. Харків, 07-11 листоп. 2022 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2022. – Т. 2. – С. 67.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7338
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
a-collection-of-report-abstracts-LVII-67.pdf173,3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.