Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7338
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Байбак, К.Р. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-07T08:58:57Z | - |
dc.date.available | 2023-09-07T08:58:57Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Байбак К. Р. Удосконалення рецептурного складу бісквітного напівфабрикату з використанням сиропу інуліну та олігофруктози / К. Р. Байбак // Збірник тез доповідей LVII студентської наукової конференції Української інженерно-педагогічної академії ( м. Харків, 07-11 листоп. 2022 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2022. – Т. 2. – С. 67. | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7338 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Українська інженерно-педагогічна академія | uk_UA |
dc.title | УДОСКОНАЛЕННЯ РЕЦЕПТУРНОГО СКЛАДУ БІСКВІТНОГО НАПІВФАБРИКАТУ З ВИКОРИСТАННЯМ СИРОПУ ІНУЛІНУ ТА ОЛІГОФРУКТОЗИ | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
a-collection-of-report-abstracts-LVII-67.pdf | 173,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.