Тези студентів Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 241 до 260 з 2000
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023САМООРГАНІЗАЦІЯ ТА САМОВИХОВАННЯ ЯК ШЛЯХ ДО ЕФЕКТИВНОЇ ДИСТАНЦІЙНОЇ ОСВІТИКлімова, О.
2023ФУНКЦІЇ ТА НАСЛІДКИ КОНФЛІКТІВ В ПЕДАГОГІЧНОМУ КОЛЕКТИВІКапітонова, Н.Є.
2023РОЛЬ ВНУТРІШНЬООСОБИСТІСНОГО КОНФЛІКТУ У ФОРМУВАННІ ОСОБИСТОСТІЗуйкіна, Я. В.
2023ФОРМУВАННЯ ПОТРЕБИ ФІЗИЧНОГО САМОВИХОВАННЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИДудка, В.
2023КЕЙС-ТЕХНОЛОГІЯ ЯК ОДИН ІЗ ДІЄВИХ НАПРЯМІВ ФОРМУВАННЯ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИГрінкер, К.О.
2023РОЛЬ МЕТОДУ «МОЗКОВОГО ШТУРМУ» В КРЕАТИВНОМУ НАВЧАННІГладкоскок, А.А.
2023ОСОБЛИВОСТІ ПЕДАГОГІЧНОГО СПІЛКУВАННЯ ЯК ПРОВІДНОЇ СКЛАДОВОЇ ПРОФЕСІЙНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇБурикін, О.М.
2023НАВЧАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «AUTODESK 3DS MAX. ОСНОВИ 3D-МОДЕЛЮВАННЯ» СЛУХАЧІВ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОЇ ОСВІТИКоваль, О. В.
2023ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ СУБЛІМОВАНОЇ ЯГІДНОЇ СИРОВИНИ НА ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВЮр’єв, Я.О.
2023СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ПЕРСОНАЛУ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІШестак, О. Я.
2023УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КРАФТОВОГО ПИВАШевченко, А.В.
2023УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЗМІШАНИХ НАПОЇВ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІШабєльніков, О. В.
2023УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПАШТЕТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ОВОЧЕВО-ЯГІДНИХ ДОБАВОКХолодьон, А. А.
2023АНАЛІЗ СУЧАСНОГО СТАНУ ХАРЧУВАННЯ ЛЮДЕЙТараканова, Л.Д.
2023УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВЕГЕТАРІАНСЬКОГО ЧИЗКЕЙКУСкорогод, М.В.
2023АРОМАТЕХНОЛОГІЇ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІСисоєва, С. І.
2023ПЕРСПЕКТИВИ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА ПІСОЧНОГОСенько, Ю.Ю.
2023ВИКОРИСТАННЯ СИСТЕМ АВТОМАТИЗАЦІЇ У ГОТЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВАХРоманенко, Р.
2023ІННОВАЦІЙНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ СФЕРИ ГОСТИННОСТІПодольський, М.М.
2023ТЕХНОЛОГІЧНІ ІННОВАЦІЇ У ВИРОБНИЦТВІ СИРУ КАМАМБЕР З ВИКОРИСТАННЯМ КОЗЯЧОГО МОЛОКА ТА СПЕЦІЙМельник, І.М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 241 до 260 з 2000