Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 241 до 260 з 2000
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | САМООРГАНІЗАЦІЯ ТА САМОВИХОВАННЯ ЯК ШЛЯХ ДО ЕФЕКТИВНОЇ ДИСТАНЦІЙНОЇ ОСВІТИ | Клімова, О. |
2023 | ФУНКЦІЇ ТА НАСЛІДКИ КОНФЛІКТІВ В ПЕДАГОГІЧНОМУ КОЛЕКТИВІ | Капітонова, Н.Є. |
2023 | РОЛЬ ВНУТРІШНЬООСОБИСТІСНОГО КОНФЛІКТУ У ФОРМУВАННІ ОСОБИСТОСТІ | Зуйкіна, Я. В. |
2023 | ФОРМУВАННЯ ПОТРЕБИ ФІЗИЧНОГО САМОВИХОВАННЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ | Дудка, В. |
2023 | КЕЙС-ТЕХНОЛОГІЯ ЯК ОДИН ІЗ ДІЄВИХ НАПРЯМІВ ФОРМУВАННЯ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ | Грінкер, К.О. |
2023 | РОЛЬ МЕТОДУ «МОЗКОВОГО ШТУРМУ» В КРЕАТИВНОМУ НАВЧАННІ | Гладкоскок, А.А. |
2023 | ОСОБЛИВОСТІ ПЕДАГОГІЧНОГО СПІЛКУВАННЯ ЯК ПРОВІДНОЇ СКЛАДОВОЇ ПРОФЕСІЙНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ | Бурикін, О.М. |
2023 | НАВЧАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «AUTODESK 3DS MAX. ОСНОВИ 3D-МОДЕЛЮВАННЯ» СЛУХАЧІВ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОЇ ОСВІТИ | Коваль, О. В. |
2023 | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ СУБЛІМОВАНОЇ ЯГІДНОЇ СИРОВИНИ НА ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ | Юр’єв, Я.О. |
2023 | СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ПЕРСОНАЛУ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ | Шестак, О. Я. |
2023 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КРАФТОВОГО ПИВА | Шевченко, А.В. |
2023 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЗМІШАНИХ НАПОЇВ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ | Шабєльніков, О. В. |
2023 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПАШТЕТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ОВОЧЕВО-ЯГІДНИХ ДОБАВОК | Холодьон, А. А. |
2023 | АНАЛІЗ СУЧАСНОГО СТАНУ ХАРЧУВАННЯ ЛЮДЕЙ | Тараканова, Л.Д. |
2023 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВЕГЕТАРІАНСЬКОГО ЧИЗКЕЙКУ | Скорогод, М.В. |
2023 | АРОМАТЕХНОЛОГІЇ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ | Сисоєва, С. І. |
2023 | ПЕРСПЕКТИВИ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА ПІСОЧНОГО | Сенько, Ю.Ю. |
2023 | ВИКОРИСТАННЯ СИСТЕМ АВТОМАТИЗАЦІЇ У ГОТЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ | Романенко, Р. |
2023 | ІННОВАЦІЙНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ | Подольський, М.М. |
2023 | ТЕХНОЛОГІЧНІ ІННОВАЦІЇ У ВИРОБНИЦТВІ СИРУ КАМАМБЕР З ВИКОРИСТАННЯМ КОЗЯЧОГО МОЛОКА ТА СПЕЦІЙ | Мельник, І.М. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 241 до 260 з 2000