Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Репозиторій Української інженерно-педагогічної академії
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Матеріали конференцій
Тези студентів
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 26.
назад
1
2
3
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2017
МЕТОДИКИ ВИЗНАЧЕННЯ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ, ФІЗИКОХІМІЧНИХ, СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНИХ ТА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЖИТНЬО-ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА
Пархоменко, О.Р.
2017
МЕТОДИКИ ВИЗНАЧЕННЯ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ, ФІЗИКОХІМІЧНИХ ТА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЖИТНЬОПШЕНИЧНОГО ТІСТОВОГО НАПІВФАБРИКАТА (ЧАСТИНА 1)
Пархоменко, О.Р.
2017
ВПЛИВ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» НА СТИСКАЄМІСТЬ М'ЯКУШКИ ДОСЛІДНИХ ЗРАЗКІВ ХЛІБА «ХАРКІВСЬКИЙ РОДНИЧОК»
Гордієнко, Ю.О.
2017
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ М’ЯСНИХ ПАШТЕТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ПРИЙОМІВ МОЛЕКУЛЯРНОЇ КУХНІ
Вовченко, В. М.
2017
НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ТА РОЗРОБКА БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕСЬКИХ ВИРОБІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Стобород, Я. О.
2017
ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЖИТНЬОПШЕНИЧНОГО ТІСТОВОГО НАПІВФАБРИКАТА ТА ХЛІБА
Блонська, Д.С.
2017
ВПЛИВ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» НА УСАДКУ ДОСЛІДНИХ ЗРАЗКІВ ХЛІБА «ХАРКІВСЬКИЙ РОДНИЧОК»
Хомяк, Э.А.
2017
ПРОБЛЕМИ ТА ЗАДАЧІ РОЗРОБКИ МОРОЗИВА З МІНЕРАЛЬНИМИ ДОБАВКАМИ
Рожко, І.О.
2017
МЕТОДИКИ ВИЗНАЧЕННЯ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ, ФІЗИКОХІМІЧНИХ ТА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЖИТНЬОПШЕНИЧНОГО ТІСТОВОГО НАПІВФАБРИКАТА (ЧАСТИНА 2)
Арсеньєва, Я.Ю.
2017
МЕТОДИКИ ВИЗНАЧЕННЯ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ, ФІЗИКОХІМІЧНИХ ТА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЖИТНЬОПШЕНИЧНОГО ТІСТОВОГО НАПІВФАБРИКАТА (ЧАСТИНА 3)
Грибова, С.П.
Просмотр
Автор
2
Овчаренко, А.
2
Пархоменко, О.Р.
2
Храмкова, Л.
2
Ільчук, В. М.
1
Арсеньєва, Я.Ю.
1
Байстрюченко, А.
1
Барладян, Т.А.
1
Блонська, Д.С.
1
Вовченко, В. М.
1
Гордієнко, Ю.О.
.
дальше >
Has File(s)
26
true