Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Репозиторій Української інженерно-педагогічної академії
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Матеріали конференцій
Тези співробітників та викладачів
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1051-1060 из 1060.
назад
1
...
103
104
105
106
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2017
ПРО РЕЗУЛЬТАТИ РОЗВ’ЯЗАННЯ ЗАЧАЧІ ПРО ЗГИН КВАДРАТНОЇ ПЛАСТИНИ ЖОРСТКО ЗАЩЕМЛЕННОЇ НА КРАЯХ
Литвин, О.М.
;
Томанова, І.С.
2017
ОБЧИСЛЕННЯ ОЦІНОК ПОХИБОК ЗАОКРУГЛЕННЯ ДЛЯ ЗАДАЧ ОБЧИСЛЮВАЛЬНОЇ МАТЕМАТИКИ
Нечуйвітер, О.П.
;
Голіусов, В. О.
2017
ПРО ОЦІНКИ ПОХИБОК ЗАОКРУГЛЕННЯ ОСНОВНИХ АРИФМЕТИЧНИХ ОПЕРАЦІЙ
Нечуйвітер, О.П.
;
Мотря, А.І.
2017
ЧИСЕЛЬНЕ ІНТЕГРУВАННЯ ШВИДКООСЦИЛЮЮЧИХ ФУНКЦІЙ ЗАГАЛЬНОГО ВИДУ
Нечуйвітер, О.П.
;
Кейта, К. В.
2017
ПРО ДЕЯКІ ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ У ВИЩІЙ ШКОЛІ
Каргапольцева, Г.В.
2017
ІНДИВІДУАЛЬНІСТЬ ТА БЕЗОСОБОВІСТЬ В НАУКОВІЙ АНГЛОМОВНІЙ ДОПОВІДІ СТУДЕНТА
Ковальчук, А. Г.
2019
ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВО-СТЕЙ ЖЕЛЕЙНО-МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВ З ДОДАВАННЯМ ХАР-ЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД»
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Кайда, Н. С.
2017
РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ТА УДОСКОНАЛЕНЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВІВСЯНОГО ПЕЧИВА З ДОДАВАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД»
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2017
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БІФШТЕКСА “КОЗАЦЬКИЙ” З ВИКОРИСТАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ “МАГНЕТОФУД”
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2017
SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE “MAGNETOFООD” FOOD ADDITIVE
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
Просмотр
Автор
18
Лагутцев, А. Р.
16
Прокопенко, О. О.
14
Барсова, З. В.
14
Волох, О. Ю.
12
Цихановська, І. В.
10
Александров, О.В.
10
Борисенко, Д. В.
10
Литвин, О. М.
10
Попова, Т.І.
10
Цихановська, І.В.
.
дальше >
Тема
2
development
1
Academic mobility
1
AdobeCaptivate
1
adolescence
1
benchmarking
1
Classification of educational pro...
1
coaching
1
Design activities
1
Design competence
1
Educational services
.
дальше >
по дате выпуска
452
2012
359
2013
106
2018
48
2019
47
2014
44
2017
1
2010
1
2011
1
2015
1
2016
.
дальше >
Has File(s)
1060
true