Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1051-1060 из 1060.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017ПРО РЕЗУЛЬТАТИ РОЗВ’ЯЗАННЯ ЗАЧАЧІ ПРО ЗГИН КВАДРАТНОЇ ПЛАСТИНИ ЖОРСТКО ЗАЩЕМЛЕННОЇ НА КРАЯХЛитвин, О.М.; Томанова, І.С.
2017ОБЧИСЛЕННЯ ОЦІНОК ПОХИБОК ЗАОКРУГЛЕННЯ ДЛЯ ЗАДАЧ ОБЧИСЛЮВАЛЬНОЇ МАТЕМАТИКИНечуйвітер, О.П.; Голіусов, В. О.
2017ПРО ОЦІНКИ ПОХИБОК ЗАОКРУГЛЕННЯ ОСНОВНИХ АРИФМЕТИЧНИХ ОПЕРАЦІЙНечуйвітер, О.П.; Мотря, А.І.
2017ЧИСЕЛЬНЕ ІНТЕГРУВАННЯ ШВИДКООСЦИЛЮЮЧИХ ФУНКЦІЙ ЗАГАЛЬНОГО ВИДУНечуйвітер, О.П.; Кейта, К. В.
2017ПРО ДЕЯКІ ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ У ВИЩІЙ ШКОЛІКаргапольцева, Г.В.
2017ІНДИВІДУАЛЬНІСТЬ ТА БЕЗОСОБОВІСТЬ В НАУКОВІЙ АНГЛОМОВНІЙ ДОПОВІДІ СТУДЕНТАКовальчук, А. Г.
2019ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВО-СТЕЙ ЖЕЛЕЙНО-МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВ З ДОДАВАННЯМ ХАР-ЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД»Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Кайда, Н. С.
2017РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ТА УДОСКОНАЛЕНЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВІВСЯНОГО ПЕЧИВА З ДОДАВАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД»Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
2017УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БІФШТЕКСА “КОЗАЦЬКИЙ” З ВИКОРИСТАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ “МАГНЕТОФУД”Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
2017SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE “MAGNETOFООD” FOOD ADDITIVEАлександров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.