Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1111-1120 из 1901.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017ЧИСЕЛЬНЕ ІНТЕГРУВАННЯ ШВИДКООСЦИЛЮЮЧИХ ФУНКЦІЙ ЗАГАЛЬНОГО ВИДУНечуйвітер, О.П.; Кейта, К. В.
2017ПРО ДЕЯКІ ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ У ВИЩІЙ ШКОЛІКаргапольцева, Г.В.
2017ІНДИВІДУАЛЬНІСТЬ ТА БЕЗОСОБОВІСТЬ В НАУКОВІЙ АНГЛОМОВНІЙ ДОПОВІДІ СТУДЕНТАКовальчук, А. Г.
2019ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВО-СТЕЙ ЖЕЛЕЙНО-МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВ З ДОДАВАННЯМ ХАР-ЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД»Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Кайда, Н. С.
2017РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ТА УДОСКОНАЛЕНЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВІВСЯНОГО ПЕЧИВА З ДОДАВАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД»Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
2017УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БІФШТЕКСА “КОЗАЦЬКИЙ” З ВИКОРИСТАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ “МАГНЕТОФУД”Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
2020ВИКОРИСТАННЯ НАНОЧАСТИНОК ПРИРОДНИХ МІНЕРАЛІВ В ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХАлександров, О. В.; Цихановська, І. В.; Лазарєва, Т.А.; Гонтар, Т. Б.; Кайда, Н. С.
2017SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE “MAGNETOFООD” FOOD ADDITIVEАлександров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
2022ЗАПРОВАДЖЕННЯ ІНТЕЛЕКТ-КАРТ У ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВФоменко, Л. М.
2022ТОВАРОЗНАВСТВО: НАУКОВІ ТА ПРИКЛАДНІ ПРОБЛЕМИ В СУЧАСНИХ УМОВАХ РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИЯковлєва-Мельник, Н.Г.