Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5840
Назва: СУЧАСНI МАТЕРIАЛИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ПОЖИВНОЇ ТА СМАЧНОЇ ЇЖІ
Автори: Ляпунов, О.М.
Дата публікації: 2016
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5840
Розташовується у зібраннях:Інші видання (Факультет ІТВО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lyapunov.docx15,04 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.