Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5459
Название: ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНО ВАЖЛИВИХ ЯКОСТЕЙ ДЛЯ ВИКОНАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНІМ ІНЖЕНЕРОМ-ТЕХНОЛОГОМ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ
Авторы: Лазарєва, Т. А.
Ключевые слова: харчова галузь
інженер-технолог
технологічна діяльність
професійно важливі якості
сенсорно–перцептивні
мнемічні якості
творче мислення
особисто-діяльнісні та соціально-діяльнісні професійно важливі якості
Дата публикации: 2017
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто проблему формування професійно важливих якостей при виконанні технологічної діяльності майбутнім інженером-технологом харчової галузі. Встановлено структуру професійно важливих якостей майбутнього інженера-технолога харчової галузі, яка містить блок мотиваційно-цільових, когнітивних, світоглядних, організаційно-діяльнісних якостей. Теоретично обґрунтовано зміст кожної складової структури професійно важливих якостей майбутнього інженера-технолога харчової галузі, що необхідні для виконання їми творчої технологічної діяльності. Цілеспрямованість, захопленість, наполегливість, прагнення до творчої професійної діяльності визначають якості мотиваційно-цільового блоку. Встановлено складові блоку когнітивних професійно важливих якостей: сенсорно- перцептивні, мнемічні, когнітивні, якості представлення, творчої уяви, творчого мислення. Блок світоглядних професійно важливих якостей складають соціальні, духовні, моральні та естетичні якості. Дисциплінованість, організованість, старанність, акуратність, відповідальність за вчинки та рішення, вимогливість до себе, самокритичність, самостійність, впевненість у власних діях є складовими блоку організаційно-діяльнісних професійно важливих якостей.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5459
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
46.pdf206,6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.