Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5213
Title: РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ БЕЗДРІЖДЖОВИХ ХЛІБЦІВ
Authors: Ястребова, Л. М.
Андрієнко, О. О.
Keywords: безглютенові продукти
хворі на целіакію
безглютенова дієта
виробництво безглютенових бездріжджових хлібців
Issue Date: Sep-2016
Abstract: У сучасному світі постійно підвищується інтерес населення України до безглютенових продуктів не лише серед хворих на целіакію, яким необхідно дотримуватися безглютенової дієти, а і людей, які приділяють велику увагу здоровому способу життя і правильному харчуванню. Основною проблемою виробництва безглютенових бездріжджових хлібців є забезпечення необхідних структурно-механічних властивостей, оскільки всі безглютенові види борошна не володіють здатністю утримувати структуру виробів. При створенні рецептур з безглютенового борошна критичними показниками є вміст вологи, пористість, питомий об'єм, вихід, які залежать від використання різних рідких фаз, безглютенового борошна або сумішей, способу технології бездріжджового виробництва, технологічних параметрів.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5213
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
YastrebovaAndrienko1.docx12,49 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.