Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5213
Title: | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ БЕЗДРІЖДЖОВИХ ХЛІБЦІВ |
Authors: | Ястребова, Л. М. Андрієнко, О. О. |
Keywords: | безглютенові продукти хворі на целіакію безглютенова дієта виробництво безглютенових бездріжджових хлібців |
Issue Date: | Sep-2016 |
Abstract: | У сучасному світі постійно підвищується інтерес населення України до безглютенових продуктів не лише серед хворих на целіакію, яким необхідно дотримуватися безглютенової дієти, а і людей, які приділяють велику увагу здоровому способу життя і правильному харчуванню. Основною проблемою виробництва безглютенових бездріжджових хлібців є забезпечення необхідних структурно-механічних властивостей, оскільки всі безглютенові види борошна не володіють здатністю утримувати структуру виробів. При створенні рецептур з безглютенового борошна критичними показниками є вміст вологи, пористість, питомий об'єм, вихід, які залежать від використання різних рідких фаз, безглютенового борошна або сумішей, способу технології бездріжджового виробництва, технологічних параметрів. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5213 |
Appears in Collections: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
YastrebovaAndrienko1.docx | 12,49 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.