Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5213
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ястребова, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Андрієнко, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-23T12:36:23Z | - |
dc.date.available | 2016-09-23T12:36:23Z | - |
dc.date.issued | 2016-09 | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5213 | - |
dc.description.abstract | У сучасному світі постійно підвищується інтерес населення України до безглютенових продуктів не лише серед хворих на целіакію, яким необхідно дотримуватися безглютенової дієти, а і людей, які приділяють велику увагу здоровому способу життя і правильному харчуванню. Основною проблемою виробництва безглютенових бездріжджових хлібців є забезпечення необхідних структурно-механічних властивостей, оскільки всі безглютенові види борошна не володіють здатністю утримувати структуру виробів. При створенні рецептур з безглютенового борошна критичними показниками є вміст вологи, пористість, питомий об'єм, вихід, які залежать від використання різних рідких фаз, безглютенового борошна або сумішей, способу технології бездріжджового виробництва, технологічних параметрів. | en_US |
dc.description.sponsorship | УІПА | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | безглютенові продукти | en_US |
dc.subject | хворі на целіакію | en_US |
dc.subject | безглютенова дієта | en_US |
dc.subject | виробництво безглютенових бездріжджових хлібців | en_US |
dc.title | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ БЕЗДРІЖДЖОВИХ ХЛІБЦІВ | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
YastrebovaAndrienko1.docx | 12,49 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.