Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5213
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯстребова, Л. М.-
dc.contributor.authorАндрієнко, О. О.-
dc.date.accessioned2016-09-23T12:36:23Z-
dc.date.available2016-09-23T12:36:23Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5213-
dc.description.abstractУ сучасному світі постійно підвищується інтерес населення України до безглютенових продуктів не лише серед хворих на целіакію, яким необхідно дотримуватися безглютенової дієти, а і людей, які приділяють велику увагу здоровому способу життя і правильному харчуванню. Основною проблемою виробництва безглютенових бездріжджових хлібців є забезпечення необхідних структурно-механічних властивостей, оскільки всі безглютенові види борошна не володіють здатністю утримувати структуру виробів. При створенні рецептур з безглютенового борошна критичними показниками є вміст вологи, пористість, питомий об'єм, вихід, які залежать від використання різних рідких фаз, безглютенового борошна або сумішей, способу технології бездріжджового виробництва, технологічних параметрів.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectбезглютенові продуктиen_US
dc.subjectхворі на целіакіюen_US
dc.subjectбезглютенова дієтаen_US
dc.subjectвиробництво безглютенових бездріжджових хлібцівen_US
dc.titleРОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ БЕЗДРІЖДЖОВИХ ХЛІБЦІВen_US
dc.typeOtheren_US
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
YastrebovaAndrienko1.docx12,49 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.