Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5207
Title: | ВДОСКОНАЛЕННЯ ХАРЧОВОЇ КОМПОЗИЦІЇ МАФІНІВ ГЕРОДІЄТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ |
Authors: | Трохименко, О. В. |
Keywords: | харчова композиція мафіни геродієтичного призначення використання кефіру у рецептурі використання баластних речовин |
Issue Date: | Sep-2016 |
Abstract: | Мафіни– (анг. muffins) - це маленькі порційні кекси, які важчі за звичайніі мають інше співвідношення інгредієнтів.Мафінимаютьанглійське походження і згадуються в куховарських рецептах з 1720 року. Ця назва походить від слова moofin, походження якого може бути пов'язано з адаптацією французького moufflet (м'який хліб). Вони переважно вживалися на сніданок або як закуски. В середньому вага мафінівдосягає 100 грам, він легко поміститься у долоні. Метою дослідження є розроблення харчової композиції мафінівгеродієтичногопризначення.Зазвичай у традиційній рецептурі за рідку основу використовують молоко, але у людей похилого віку молочний цукор – лактоза – не розщеплюється, тому для кращого засвоєння кондитерських виробів, у інноваційній рецептурі використовуємо кефір. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5207 |
Appears in Collections: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Trohimenko.docx | 12,83 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.