Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5207
Title: ВДОСКОНАЛЕННЯ ХАРЧОВОЇ КОМПОЗИЦІЇ МАФІНІВ ГЕРОДІЄТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Authors: Трохименко, О. В.
Keywords: харчова композиція
мафіни геродієтичного призначення
використання кефіру у рецептурі
використання баластних речовин
Issue Date: Sep-2016
Abstract: Мафіни– (анг. muffins) - це маленькі порційні кекси, які важчі за звичайніі мають інше співвідношення інгредієнтів.Мафінимаютьанглійське походження і згадуються в куховарських рецептах з 1720 року. Ця назва походить від слова moofin, походження якого може бути пов'язано з адаптацією французького moufflet (м'який хліб). Вони переважно вживалися на сніданок або як закуски. В середньому вага мафінівдосягає 100 грам, він легко поміститься у долоні. Метою дослідження є розроблення харчової композиції мафінівгеродієтичногопризначення.Зазвичай у традиційній рецептурі за рідку основу використовують молоко, але у людей похилого віку молочний цукор – лактоза – не розщеплюється, тому для кращого засвоєння кондитерських виробів, у інноваційній рецептурі використовуємо кефір.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5207
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Trohimenko.docx12,83 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.