Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5207
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Трохименко, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-23T07:57:32Z | - |
dc.date.available | 2016-09-23T07:57:32Z | - |
dc.date.issued | 2016-09 | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5207 | - |
dc.description.abstract | Мафіни– (анг. muffins) - це маленькі порційні кекси, які важчі за звичайніі мають інше співвідношення інгредієнтів.Мафінимаютьанглійське походження і згадуються в куховарських рецептах з 1720 року. Ця назва походить від слова moofin, походження якого може бути пов'язано з адаптацією французького moufflet (м'який хліб). Вони переважно вживалися на сніданок або як закуски. В середньому вага мафінівдосягає 100 грам, він легко поміститься у долоні. Метою дослідження є розроблення харчової композиції мафінівгеродієтичногопризначення.Зазвичай у традиційній рецептурі за рідку основу використовують молоко, але у людей похилого віку молочний цукор – лактоза – не розщеплюється, тому для кращого засвоєння кондитерських виробів, у інноваційній рецептурі використовуємо кефір. | en_US |
dc.description.sponsorship | УІПА | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | харчова композиція | en_US |
dc.subject | мафіни геродієтичного призначення | en_US |
dc.subject | використання кефіру у рецептурі | en_US |
dc.subject | використання баластних речовин | en_US |
dc.title | ВДОСКОНАЛЕННЯ ХАРЧОВОЇ КОМПОЗИЦІЇ МАФІНІВ ГЕРОДІЄТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Trohimenko.docx | 12,83 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.