Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5207
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorТрохименко, О. В.-
dc.date.accessioned2016-09-23T07:57:32Z-
dc.date.available2016-09-23T07:57:32Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5207-
dc.description.abstractМафіни– (анг. muffins) - це маленькі порційні кекси, які важчі за звичайніі мають інше співвідношення інгредієнтів.Мафінимаютьанглійське походження і згадуються в куховарських рецептах з 1720 року. Ця назва походить від слова moofin, походження якого може бути пов'язано з адаптацією французького moufflet (м'який хліб). Вони переважно вживалися на сніданок або як закуски. В середньому вага мафінівдосягає 100 грам, він легко поміститься у долоні. Метою дослідження є розроблення харчової композиції мафінівгеродієтичногопризначення.Зазвичай у традиційній рецептурі за рідку основу використовують молоко, але у людей похилого віку молочний цукор – лактоза – не розщеплюється, тому для кращого засвоєння кондитерських виробів, у інноваційній рецептурі використовуємо кефір.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectхарчова композиціяen_US
dc.subjectмафіни геродієтичного призначенняen_US
dc.subjectвикористання кефіру у рецептуріen_US
dc.subjectвикористання баластних речовинen_US
dc.titleВДОСКОНАЛЕННЯ ХАРЧОВОЇ КОМПОЗИЦІЇ МАФІНІВ ГЕРОДІЄТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯen_US
dc.typeOtheren_US
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Trohimenko.docx12,83 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.