Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5197
Title: ВИКОРИСТАННЯ МЕДУ У ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯКОГО МОРОЗИВА ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Authors: Ніколенко, О.В.
Keywords: харчування людини
продукти харчування
негативний вплив продуктів харчування
хвороби кишково-шлункового тракту - «хвороба цивілізації»
м’яке морозиво
м’яке морозиво оздоровчого призначення
Issue Date: Sep-2016
Abstract: Харчування людини має вагому роль у захисті організму від багатьох шкідливих факторів та надає лікувально-профілактичну дію. З розвитком технічного прогресу людина піддається все більшому негативному впливу через продукти харчування. Головною причиною залишається економічний аспект виготовлення того чи іншого продукту, саме тому набули широкого розповсюдження штучні барвники, консерванти, емульгатори, стабілізатори та ін. За рахунок цього з’являєтья все більше хвороб кишково-шлункового тракту, що набувають статусу «хвороб цивілізації».
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5197
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nikolenko.docx14,4 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.