Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5197
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНіколенко, О.В.-
dc.date.accessioned2016-09-21T12:13:39Z-
dc.date.available2016-09-21T12:13:39Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5197-
dc.description.abstractХарчування людини має вагому роль у захисті організму від багатьох шкідливих факторів та надає лікувально-профілактичну дію. З розвитком технічного прогресу людина піддається все більшому негативному впливу через продукти харчування. Головною причиною залишається економічний аспект виготовлення того чи іншого продукту, саме тому набули широкого розповсюдження штучні барвники, консерванти, емульгатори, стабілізатори та ін. За рахунок цього з’являєтья все більше хвороб кишково-шлункового тракту, що набувають статусу «хвороб цивілізації».en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectхарчування людиниen_US
dc.subjectпродукти харчуванняen_US
dc.subjectнегативний вплив продуктів харчуванняen_US
dc.subjectхвороби кишково-шлункового тракту - «хвороба цивілізації»en_US
dc.subjectм’яке морозивоen_US
dc.subjectм’яке морозиво оздоровчого призначенняen_US
dc.titleВИКОРИСТАННЯ МЕДУ У ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯКОГО МОРОЗИВА ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯen_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
Файл Опис РозмірФормат 
Nikolenko.docx14,4 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.