Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5197
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ніколенко, О.В. | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-21T12:13:39Z | - |
dc.date.available | 2016-09-21T12:13:39Z | - |
dc.date.issued | 2016-09 | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5197 | - |
dc.description.abstract | Харчування людини має вагому роль у захисті організму від багатьох шкідливих факторів та надає лікувально-профілактичну дію. З розвитком технічного прогресу людина піддається все більшому негативному впливу через продукти харчування. Головною причиною залишається економічний аспект виготовлення того чи іншого продукту, саме тому набули широкого розповсюдження штучні барвники, консерванти, емульгатори, стабілізатори та ін. За рахунок цього з’являєтья все більше хвороб кишково-шлункового тракту, що набувають статусу «хвороб цивілізації». | en_US |
dc.description.sponsorship | УІПА | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | харчування людини | en_US |
dc.subject | продукти харчування | en_US |
dc.subject | негативний вплив продуктів харчування | en_US |
dc.subject | хвороби кишково-шлункового тракту - «хвороба цивілізації» | en_US |
dc.subject | м’яке морозиво | en_US |
dc.subject | м’яке морозиво оздоровчого призначення | en_US |
dc.title | ВИКОРИСТАННЯ МЕДУ У ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯКОГО МОРОЗИВА ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nikolenko.docx | 14,4 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.