Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5197
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ніколенко, О.В. | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-21T12:13:39Z | - |
dc.date.available | 2016-09-21T12:13:39Z | - |
dc.date.issued | 2016-09 | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5197 | - |
dc.description.abstract | Харчування людини має вагому роль у захисті організму від багатьох шкідливих факторів та надає лікувально-профілактичну дію. З розвитком технічного прогресу людина піддається все більшому негативному впливу через продукти харчування. Головною причиною залишається економічний аспект виготовлення того чи іншого продукту, саме тому набули широкого розповсюдження штучні барвники, консерванти, емульгатори, стабілізатори та ін. За рахунок цього з’являєтья все більше хвороб кишково-шлункового тракту, що набувають статусу «хвороб цивілізації». | en_US |
dc.description.sponsorship | УІПА | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | харчування людини | en_US |
dc.subject | продукти харчування | en_US |
dc.subject | негативний вплив продуктів харчування | en_US |
dc.subject | хвороби кишково-шлункового тракту - «хвороба цивілізації» | en_US |
dc.subject | м’яке морозиво | en_US |
dc.subject | м’яке морозиво оздоровчого призначення | en_US |
dc.title | ВИКОРИСТАННЯ МЕДУ У ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯКОГО МОРОЗИВА ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Appears in Collections: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nikolenko.docx | 14,4 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.