Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5179
Title: | ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З ДОДАВАННЯМ АМАРАНТОВОГО БОРОШНА ТА КЛІТКОВИНИ ВИСІВОК ПРОСА |
Authors: | Князєва, Т.О. |
Keywords: | борошняна кондитерська продукція виробництво бісквітних напівфабрикатів амарантове борошно клітковини вісівок проса бісквітні напівфабрикати функціонального призначення |
Issue Date: | Sep-2016 |
Abstract: | Борошняна кондитерська продукція представлена великою групою виробів, різноманітною за своїм асортиментом. Борошняні кондитерські вироби відрізняються привабливим зовнішнім виглядом, приємним ароматом і смаком. Актуальність теми. Борошняні кондитерські вироби, зокрема торти, тістечка та печиво мають значний попит у населення всіх країн світу. Розробка нової продукції становить найважливішу частину стратегії розвитку для підприємств харчової промисловості. В основі концепції здорового харчування переважають функціональні продукти. Це продукти, які, не порушуючи збалансованість раціону, містять гарантовану оптимальну кількість певних речовин для підвищення опірності організму до шкідливої дії навколишнього середовища, обмеження накопичення токсинів в організмі, прискорення їх виведення. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5179 |
Appears in Collections: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Knyazeva.docx | 12,86 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.