Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5179
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКнязєва, Т.О.-
dc.date.accessioned2016-09-19T08:00:50Z-
dc.date.available2016-09-19T08:00:50Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5179-
dc.description.abstractБорошняна кондитерська продукція представлена великою групою виробів, різноманітною за своїм асортиментом. Борошняні кондитерські вироби відрізняються привабливим зовнішнім виглядом, приємним ароматом і смаком. Актуальність теми. Борошняні кондитерські вироби, зокрема торти, тістечка та печиво мають значний попит у населення всіх країн світу. Розробка нової продукції становить найважливішу частину стратегії розвитку для підприємств харчової промисловості. В основі концепції здорового харчування переважають функціональні продукти. Це продукти, які, не порушуючи збалансованість раціону, містять гарантовану оптимальну кількість певних речовин для підвищення опірності організму до шкідливої дії навколишнього середовища, обмеження накопичення токсинів в організмі, прискорення їх виведення.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectборошняна кондитерська продукціяen_US
dc.subjectвиробництво бісквітних напівфабрикатівen_US
dc.subjectамарантове борошноen_US
dc.subjectклітковини вісівок просаen_US
dc.subjectбісквітні напівфабрикати функціонального призначенняen_US
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З ДОДАВАННЯМ АМАРАНТОВОГО БОРОШНА ТА КЛІТКОВИНИ ВИСІВОК ПРОСАen_US
dc.typeOtheren_US
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Knyazeva.docx12,86 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.