Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5173
Title: ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ДІЄТИЧНИХ ДОБАВОК РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ У ВИРОБНИЦТВІ СОЛОДКИХ СТРАВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Authors: Гура, Т.О.
Keywords: диєтичні добавки
добавки рослинного походження
раціональне харчування
харчовий раціону
солодкі страви
солодкі страви оздоровчого призначення
Issue Date: Sep-2016
Abstract: Один з головних чинників здоров’я нації – це раціональне харчування, що забезпечує нормальний розвиток і життєдіяльність організму, функціонування внутрішніх органів і систем, що сприяє поліпшенню здоров’я людини і профілактиці захворювань. Існуюча концепція раціонального харчування передбачає щоденне надходження в організм людини усіх поживних речовин згідно добової потреби та відповідність харчового раціону енерговитратам організму людини.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5173
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gura.docx16,46 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.