Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5173
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГура, Т.О.-
dc.date.accessioned2016-09-16T11:16:16Z-
dc.date.available2016-09-16T11:16:16Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5173-
dc.description.abstractОдин з головних чинників здоров’я нації – це раціональне харчування, що забезпечує нормальний розвиток і життєдіяльність організму, функціонування внутрішніх органів і систем, що сприяє поліпшенню здоров’я людини і профілактиці захворювань. Існуюча концепція раціонального харчування передбачає щоденне надходження в організм людини усіх поживних речовин згідно добової потреби та відповідність харчового раціону енерговитратам організму людини.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectдиєтичні добавкиen_US
dc.subjectдобавки рослинного походженняen_US
dc.subjectраціональне харчуванняen_US
dc.subjectхарчовий раціонуen_US
dc.subjectсолодкі стравиen_US
dc.subjectсолодкі страви оздоровчого призначенняen_US
dc.titleПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ДІЄТИЧНИХ ДОБАВОК РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ У ВИРОБНИЦТВІ СОЛОДКИХ СТРАВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯen_US
dc.typeOtheren_US
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Gura.docx16,46 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.