Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5162
Название: УДОСКОНАЛЕННЯ РЕЦЕПТУРИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПШЕНИЧНОГО ХЛІБУ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Авторы: Бутенко, К. Є.
Ключевые слова: харчування людини
споживання хлібу
технологію виробництва хліба пшеничного із борошном насіння льону
технологію виробництва хліба пшеничного
пшеничний хліб функціонального призначення
Дата публикации: авг-2016
Краткий осмотр (реферат): Важлива роль у забезпеченні високого рівня здоров’я, збільшенні тривалості життя, збереженні працездатності людини належить харчуванню. На сьогодні структура харчування і харчовий статус як дитячого, так і дорослого населення характеризуються серйозними порушеннями. Серед них – дефіцит повноцінних білків; поліненасичених жирних кислот; вітамінів, а саме: С, групи В, Е, фолієвої кислоти, β-каротину й ін.; макро- і мікроелементів; харчових волокон. І, навпаки, спостерігається надлишкове споживання тваринних жирів і легкозасвоюваних вуглеводів. Такий дисбаланс призводить до появи різних захворювань систем та органів людини. Це викликає необхідність створення нових продуктів, які б мали функціональні властивості, підвищену харчову та біологічну цінність.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5162
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Butenko.docx13,05 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.