Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5162
Назва: | УДОСКОНАЛЕННЯ РЕЦЕПТУРИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПШЕНИЧНОГО ХЛІБУ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ |
Автори: | Бутенко, К. Є. |
Ключові слова: | харчування людини споживання хлібу технологію виробництва хліба пшеничного із борошном насіння льону технологію виробництва хліба пшеничного пшеничний хліб функціонального призначення |
Дата публікації: | сер-2016 |
Короткий огляд (реферат): | Важлива роль у забезпеченні високого рівня здоров’я, збільшенні тривалості життя, збереженні працездатності людини належить харчуванню. На сьогодні структура харчування і харчовий статус як дитячого, так і дорослого населення характеризуються серйозними порушеннями. Серед них – дефіцит повноцінних білків; поліненасичених жирних кислот; вітамінів, а саме: С, групи В, Е, фолієвої кислоти, β-каротину й ін.; макро- і мікроелементів; харчових волокон. І, навпаки, спостерігається надлишкове споживання тваринних жирів і легкозасвоюваних вуглеводів. Такий дисбаланс призводить до появи різних захворювань систем та органів людини. Це викликає необхідність створення нових продуктів, які б мали функціональні властивості, підвищену харчову та біологічну цінність. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5162 |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Butenko.docx | 13,05 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.