Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5162
Назва: УДОСКОНАЛЕННЯ РЕЦЕПТУРИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПШЕНИЧНОГО ХЛІБУ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Автори: Бутенко, К. Є.
Ключові слова: харчування людини
споживання хлібу
технологію виробництва хліба пшеничного із борошном насіння льону
технологію виробництва хліба пшеничного
пшеничний хліб функціонального призначення
Дата публікації: сер-2016
Короткий огляд (реферат): Важлива роль у забезпеченні високого рівня здоров’я, збільшенні тривалості життя, збереженні працездатності людини належить харчуванню. На сьогодні структура харчування і харчовий статус як дитячого, так і дорослого населення характеризуються серйозними порушеннями. Серед них – дефіцит повноцінних білків; поліненасичених жирних кислот; вітамінів, а саме: С, групи В, Е, фолієвої кислоти, β-каротину й ін.; макро- і мікроелементів; харчових волокон. І, навпаки, спостерігається надлишкове споживання тваринних жирів і легкозасвоюваних вуглеводів. Такий дисбаланс призводить до появи різних захворювань систем та органів людини. Це викликає необхідність створення нових продуктів, які б мали функціональні властивості, підвищену харчову та біологічну цінність.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5162
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Butenko.docx13,05 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.