Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5162
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБутенко, К. Є.-
dc.date.accessioned2016-09-15T08:21:49Z-
dc.date.available2016-09-15T08:21:49Z-
dc.date.issued2016-08-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5162-
dc.description.abstractВажлива роль у забезпеченні високого рівня здоров’я, збільшенні тривалості життя, збереженні працездатності людини належить харчуванню. На сьогодні структура харчування і харчовий статус як дитячого, так і дорослого населення характеризуються серйозними порушеннями. Серед них – дефіцит повноцінних білків; поліненасичених жирних кислот; вітамінів, а саме: С, групи В, Е, фолієвої кислоти, β-каротину й ін.; макро- і мікроелементів; харчових волокон. І, навпаки, спостерігається надлишкове споживання тваринних жирів і легкозасвоюваних вуглеводів. Такий дисбаланс призводить до появи різних захворювань систем та органів людини. Це викликає необхідність створення нових продуктів, які б мали функціональні властивості, підвищену харчову та біологічну цінність.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectхарчування людиниen_US
dc.subjectспоживання хлібуen_US
dc.subjectтехнологію виробництва хліба пшеничного із борошном насіння льонуen_US
dc.subjectтехнологію виробництва хліба пшеничногоen_US
dc.subjectпшеничний хліб функціонального призначенняen_US
dc.titleУДОСКОНАЛЕННЯ РЕЦЕПТУРИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПШЕНИЧНОГО ХЛІБУ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯen_US
dc.typeOtheren_US
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Butenko.docx13,05 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.