Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5139
Название: ПРО ЧИСЕЛЬНУ РЕАЛІЗАЦІЮ МЕТОДУ СКІНЧЕННИХ ЕЛЕМЕНТІВ З ОПТИМАЛЬНИМ ВИБОРОМ БАЗИСНИХ ФУНКЦІЙ (ТРИКУТНІ ЕЛЕМЕНТИ)
Авторы: Каргапольцева, Г.В.
Ключевые слова: скінченні елементи
базисни функції
трекутні елементи
різницеві та варіаційні методи
Дата публикации: сен-2016
Краткий осмотр (реферат): Одним з найбільш ефективних та універсальних засобів розв’язання та дослідження складних математичних проблем, який зарекомендував себе протягом десятиліть, є метод скінченних елементів (МСЕ). Результати Самарського О.А., Марчука Г.І., Міхліна С.Г., Бахвалова М.С. та ін., які були пов’язані з дослідженням скінченно - різницевих та варіаційних методів, заклали фундамент для математичного обґрунтування та дослідження методу скінченних елементів. Особливе значення в цьому напрямку мали праці Оганесяна Л.А., Дем’яновича Ю.К., Корнєєва В.Г., Дж. Обена, Фридрихса К., Г. Стренга, Г. Фікса та ін. Важливу роль зіграли також роботи з апроксимації скінченних елементів в просторах Соболєва, які отримані в 60-ті роки. Ці результати викладено в монографіях Обена, Бабушки, Азиса.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5139
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kargapolysteva1.docx19,52 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.