Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4748
Title: ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА ШОКОЛАДУ В ФОРМАХ НА АВТОМАТИЧНІЙ ЛІНІЇ
Authors: Шматков, Д. І.
Артюх, С. М.
Кіпоренко, Г. С.
Балафендієва, Р. З.
Keywords: оптичний контроль
автоматична лінія
шоколад
форми
залишки
Issue Date: 14-Sep-2015
Abstract: Розглянуто проектування засобу контролю залишків шоколаду у формах на автоматичній лінії виробництва продукції. Експеримент проводився на лінії виготовлення шоколаду «Автоматична установка для виготовлення шоколадних плиток типу 3І6Е4». Було виявлено, що істотні залишки шоколаду у формах можуть вплинути на його органолептичні показники і значно знизити якість продукції. Проаналізувавши існуючі засоби контролю поверхні форм із шоколадом було запропоновано пристрій, спрямований на підвищення технологічності способу контролю залишків шоколаду в формах та засоби для його здійснення. Використання такого засобу дозволить значно зменшити кількість невідповідної продукції, підвищити її якість та збільшити конкурентоспроможність виробника.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/4748
Appears in Collections:Машинобудування (Збірник наукових праць)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.