Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4748
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШматков, Д. І.-
dc.contributor.authorАртюх, С. М.-
dc.contributor.authorКіпоренко, Г. С.-
dc.contributor.authorБалафендієва, Р. З.-
dc.date.accessioned2015-09-14T11:23:59Z-
dc.date.available2015-09-14T11:23:59Z-
dc.date.issued2015-09-14-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/4748-
dc.description.abstractРозглянуто проектування засобу контролю залишків шоколаду у формах на автоматичній лінії виробництва продукції. Експеримент проводився на лінії виготовлення шоколаду «Автоматична установка для виготовлення шоколадних плиток типу 3І6Е4». Було виявлено, що істотні залишки шоколаду у формах можуть вплинути на його органолептичні показники і значно знизити якість продукції. Проаналізувавши існуючі засоби контролю поверхні форм із шоколадом було запропоновано пристрій, спрямований на підвищення технологічності способу контролю залишків шоколаду в формах та засоби для його здійснення. Використання такого засобу дозволить значно зменшити кількість невідповідної продукції, підвищити її якість та збільшити конкурентоспроможність виробника.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectоптичний контрольuk_UK
dc.subjectавтоматична лініяuk_UK
dc.subjectшоколадuk_UK
dc.subjectформиuk_UK
dc.subjectзалишкиuk_UK
dc.titleПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА ШОКОЛАДУ В ФОРМАХ НА АВТОМАТИЧНІЙ ЛІНІЇuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:Машинобудування (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Шматков Д. І., Артюх С. М., Кіпоренко Г. С., Балафендієва Р. З..docx69,63 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.