Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4748
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шматков, Д. І. | - |
dc.contributor.author | Артюх, С. М. | - |
dc.contributor.author | Кіпоренко, Г. С. | - |
dc.contributor.author | Балафендієва, Р. З. | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-14T11:23:59Z | - |
dc.date.available | 2015-09-14T11:23:59Z | - |
dc.date.issued | 2015-09-14 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4748 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто проектування засобу контролю залишків шоколаду у формах на автоматичній лінії виробництва продукції. Експеримент проводився на лінії виготовлення шоколаду «Автоматична установка для виготовлення шоколадних плиток типу 3І6Е4». Було виявлено, що істотні залишки шоколаду у формах можуть вплинути на його органолептичні показники і значно знизити якість продукції. Проаналізувавши існуючі засоби контролю поверхні форм із шоколадом було запропоновано пристрій, спрямований на підвищення технологічності способу контролю залишків шоколаду в формах та засоби для його здійснення. Використання такого засобу дозволить значно зменшити кількість невідповідної продукції, підвищити її якість та збільшити конкурентоспроможність виробника. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | оптичний контроль | uk_UK |
dc.subject | автоматична лінія | uk_UK |
dc.subject | шоколад | uk_UK |
dc.subject | форми | uk_UK |
dc.subject | залишки | uk_UK |
dc.title | ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА ШОКОЛАДУ В ФОРМАХ НА АВТОМАТИЧНІЙ ЛІНІЇ | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | Машинобудування (Збірник наукових праць) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шматков Д. І., Артюх С. М., Кіпоренко Г. С., Балафендієва Р. З..docx | 69,63 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.