Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4646
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАлександров, О.В.-
dc.contributor.authorІлюха, М.Г.-
dc.contributor.authorСкородумова, О.Б.-
dc.contributor.authorЦихановська, І. В.-
dc.contributor.authorБарсова, З. В.-
dc.date.accessioned2015-07-14T10:31:59Z-
dc.date.available2015-07-14T10:31:59Z-
dc.date.issued2015-07-14-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/4646-
dc.description.abstractПроведений аналітичний огляд літератури та робіт вчених, які вже займалися цим питанням, показав, що для подовження терміну зберігання рослинних олій можливе додавання до їх складу антиоксидантів, які сповільнюють процес окиснення шляхом взаємодії з киснем повітря (не допускаючи його реакції з продуктом), перериваючи реакцію окиснення (дезактивуючи активні радикали) або руйнуючи вже утворені пероксиди. При цьому витрачаються самі антиоксиданти, тому, чим вище їх дозування, тим більше термін придатності продукту. Але нескінченно термін придатності збільшувати неможливо: концентрацію антиокиснювача вище 0,02 % піднімати недоцільно за технологічним та гігієнічних міркувань. В якості антиоксиданту пропонується застосування магнетиту (Fe3O4) - це в основному магнітні частинки заліза, які отримують методом хімічної конденсації.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectспектральний аналіз ліпідівuk_UK
dc.subjectаналіз рослинних олійuk_UK
dc.subjectаналіз свинячого жируuk_UK
dc.subjectвільні кратні зв’язкиuk_UK
dc.subjectхімічна конденсаціяuk_UK
dc.titleПРОВЕДЕННЯ КІЛЬКІСНОГО СПЕКТРАЛЬНОГО АНАЛІЗУ РОСЛИННИХ ОЛІЙ ТА СВИНЯЧОГО ЖИРУuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova8.docx21,36 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.