Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4019
Название: ДИДАКТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ ДО НАУКОВО- ПЕДАГОГІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАГІСТРАНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ “ПЕДАГОГІКА ВИЩОЇ ШКОЛИ”
Авторы: Ігнатюк, О. А.
Ключевые слова: авторитет педагога-дослідника
викладацька діяльність
діяльніс- ний характер навчання
дидактичні принципи
контекстне навчання
магістрант
науко- во-педагогічна підготовка
педагогічні умови
професійно важливі якості
професійні знання
шляхи підготовки
Дата публикации: 4-фев-2015
Краткий осмотр (реферат): Статтю присвячено проблемам професійної підготовки магістрантів спеціально- сті “Педагогіка вищої школи”. Автором розкрито особливості формування готовності до науково-педагогічної діяльності у слухачів магістерської програми з педагогіки вищої шко- ли. Обговорюються особливості організації вивчення магістрантами навчальної дисциплі- ни “Практична підготовка та стажування” на підставі запровадження контекстного підходу. Показано, що магістрантами з’ясовано сутність науково-педагогічної роботи та визначено перелік професійно важливих якостей, які характеризують авторитет педаго- га-дослідника. Розкрито дидактичні принципи та педагогічні умови професійної підготов- ки, що сприятимуть формуванню готовності до науково-педагогічної діяльності майбут- ніх викладачів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/4019
Располагается в коллекциях:Теорія і практика управління соціальними системами (Щоквартальний науково-практичний журнал)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Iunatuk.pdf246,27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.