Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3838
Название: | СПОСОБИ ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ РАЦІОНАЛІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ЛЮДЕЙ СТАРШЕ 60 РОКІВ |
Авторы: | Шевченко, І. В. |
Ключевые слова: | питання здорового харчування харчування людей похилого віку геродієтичне харчування геродієтичні продукти |
Дата публикации: | 14-ноя-2014 |
Краткий осмотр (реферат): | Актуальною проблемою сьогодення є питання здорового харчування. Багато факторів і зовнішніх чинників негативно впливають на здоров’я людей, а особливо на людей похилого віку. Дана категорія населення гостро потребує оздоровчого харчування. На даний час геронтологи, нутриціологи, технологи та дієтологи займаються розробкою продуктів харчування функціонального призначення з підвищеним вмістом корисних речовин, які б відновлювали організм й збагачували його біологічно активними речовинами. Саме цим питаннями займається геродієтичне харчування. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/3838 |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ShevchenkoI.docx | 13,78 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.