Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3825
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПриймак, А. О.-
dc.contributor.authorХомяк, Э. А.-
dc.date.accessioned2014-11-05T11:55:55Z-
dc.date.available2014-11-05T11:55:55Z-
dc.date.issued2014-11-05-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3825-
dc.description.abstractАктуальным в стране является разработка и создание комплексных пищевых добавок на основе железосодержащих компонентов, поскольку растет число заболеваний населения. Поскольку в Украине в последнее время пользуется спросом fast-food, то представляет интерес жарки пончиков в масле на основе комплексной пищевой добавке, компенсирующей нехватки железа в организме.uk_UK
dc.description.sponsorshipУИПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectорганолептические показатели пончиковuk_UK
dc.subjectмногоразовая жарка на маслеuk_UK
dc.subjectжелезосодержащие компонентыuk_UK
dc.subjectкомплексная пищевая добавкаuk_UK
dc.titleОПРЕДЕЛЕНИЕ ОРГАНОЛЕПТИЧЕСКИХ ПОКАЗАТЕЛЕЙ ПОНЧИКОВ ПРИ МНОГОРАЗОВОЙ ЖАРКЕ В МАСЛЕ С ЖЕЛЕЗОСОДЕРЖАЩЕЙ ДОБАВКОЙuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
PriymakHomyak.docx12,91 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.