Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/374
Назва: | ЇЖА XXI СТОЛІТТЯ - НОВІ ПІДХОДИ І ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРИЙОМИ |
Автори: | Ревенко, Д. А. |
Дата публікації: | 20-чер-2012 |
Опис: | Їжа XXI століття - нові підходи і технологічні прийоми [Текст] / Д. А. Ревенко ; кер. роботи В. В. Тихоненко // Студентська науково-практична конференція (45-а ; листопад-грудень 2011 р. ; Харків). Ч. 4. Секції : Вищої та прикладної математики. Загальної та експериментальної фізики. Охорони праці, стандартизації та сертифікації. Поліграфічного виробництва і комп'ютерної графіки. Теоретичної та загальної електротехніки : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - С. 35-36. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/374 |
Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Revenko_DA.pdf | 127,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.