Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/374
Назва: ЇЖА XXI СТОЛІТТЯ - НОВІ ПІДХОДИ І ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРИЙОМИ
Автори: Ревенко, Д. А.
Дата публікації: 20-чер-2012
Опис: Їжа XXI століття - нові підходи і технологічні прийоми [Текст] / Д. А. Ревенко ; кер. роботи В. В. Тихоненко // Студентська науково-практична конференція (45-а ; листопад-грудень 2011 р. ; Харків). Ч. 4. Секції : Вищої та прикладної математики. Загальної та експериментальної фізики. Охорони праці, стандартизації та сертифікації. Поліграфічного виробництва і комп'ютерної графіки. Теоретичної та загальної електротехніки : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - С. 35-36.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/374
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Revenko_DA.pdf127,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.