Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/374
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ревенко, Д. А. | - |
dc.date.accessioned | 2012-06-20T11:41:00Z | - |
dc.date.available | 2012-06-20T11:41:00Z | - |
dc.date.issued | 2012-06-20 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/374 | - |
dc.description | Їжа XXI століття - нові підходи і технологічні прийоми [Текст] / Д. А. Ревенко ; кер. роботи В. В. Тихоненко // Студентська науково-практична конференція (45-а ; листопад-грудень 2011 р. ; Харків). Ч. 4. Секції : Вищої та прикладної математики. Загальної та експериментальної фізики. Охорони праці, стандартизації та сертифікації. Поліграфічного виробництва і комп'ютерної графіки. Теоретичної та загальної електротехніки : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - С. 35-36. | ru_RU |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.title | ЇЖА XXI СТОЛІТТЯ - НОВІ ПІДХОДИ І ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРИЙОМИ | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Revenko_DA.pdf | 127,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.