Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/374
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРевенко, Д. А.-
dc.date.accessioned2012-06-20T11:41:00Z-
dc.date.available2012-06-20T11:41:00Z-
dc.date.issued2012-06-20-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/374-
dc.descriptionЇжа XXI століття - нові підходи і технологічні прийоми [Текст] / Д. А. Ревенко ; кер. роботи В. В. Тихоненко // Студентська науково-практична конференція (45-а ; листопад-грудень 2011 р. ; Харків). Ч. 4. Секції : Вищої та прикладної математики. Загальної та експериментальної фізики. Охорони праці, стандартизації та сертифікації. Поліграфічного виробництва і комп'ютерної графіки. Теоретичної та загальної електротехніки : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - С. 35-36.ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.titleЇЖА XXI СТОЛІТТЯ - НОВІ ПІДХОДИ І ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРИЙОМИru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Revenko_DA.pdf127,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.