Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3675
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБовтенко, О. О.-
dc.date.accessioned2014-10-27T11:02:52Z-
dc.date.available2014-10-27T11:02:52Z-
dc.date.issued2014-10-27-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3675-
dc.description.abstractСтрави та вироби з борошна мають високу калорійність, приємний зовнішній вигляд, добрі смакові якості, тому користуються великим попитом у населення. До страв з борошна відносяться вареники, пельмені, манти, бораки, млини, млинці. Харчова цінність їх залежить від виду борошна, його сорту і додаткових продуктів: яєць, молока, цукру, жиру та ін. Особливе місце серед борошняних страв в українській кухні займають вареники, зокрема вареники з кисломолочним сиром. Білки продуктів, які входять в начинки (фарші) борошняних страв і виробів, доповнюють амінокислотний склад білків борошна. Так, у варениках із сиром амінокислотний склад білків близький до оптимального. Вареники містять велику кількість вуглеводів, які легко засвоюються організмом, а велика кількість вуглеводів в їжі призводить до надмірної ваги.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectcтрави та вироби з борошнаuk_UK
dc.subjectорганічні й мінеральні сполукиuk_UK
dc.subjectфункціональні властивостіuk_UK
dc.subjectклітковинаuk_UK
dc.titleБОРОШНЯНІ СТРАВИ З ПІДВИЩЕНИМИ ФУНКЦІОНАЛЬНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Bovtenko.docx13,78 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.