Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3675
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бовтенко, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2014-10-27T11:02:52Z | - |
dc.date.available | 2014-10-27T11:02:52Z | - |
dc.date.issued | 2014-10-27 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3675 | - |
dc.description.abstract | Страви та вироби з борошна мають високу калорійність, приємний зовнішній вигляд, добрі смакові якості, тому користуються великим попитом у населення. До страв з борошна відносяться вареники, пельмені, манти, бораки, млини, млинці. Харчова цінність їх залежить від виду борошна, його сорту і додаткових продуктів: яєць, молока, цукру, жиру та ін. Особливе місце серед борошняних страв в українській кухні займають вареники, зокрема вареники з кисломолочним сиром. Білки продуктів, які входять в начинки (фарші) борошняних страв і виробів, доповнюють амінокислотний склад білків борошна. Так, у варениках із сиром амінокислотний склад білків близький до оптимального. Вареники містять велику кількість вуглеводів, які легко засвоюються організмом, а велика кількість вуглеводів в їжі призводить до надмірної ваги. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | cтрави та вироби з борошна | uk_UK |
dc.subject | органічні й мінеральні сполуки | uk_UK |
dc.subject | функціональні властивості | uk_UK |
dc.subject | клітковина | uk_UK |
dc.title | БОРОШНЯНІ СТРАВИ З ПІДВИЩЕНИМИ ФУНКЦІОНАЛЬНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bovtenko.docx | 13,78 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.