Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3569
Title: МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ КАЛЬЦІЙВМІЩУЮЧИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ
Authors: Шейка, А. І.
Чуйко, А. М.
Чуйко, М. М.
Keywords: кальційвміщуюча добавка
макаронні вироби
Issue Date: 20-Oct-2014
Abstract: У зв’язку із великим асортиментом макаронних виробів у споживачів стає актуальною проблема споживання якісної продукції, яка б мала крім високих споживчих властивостей ще й оздоровче призначення.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3569
Appears in Collections:Наукові видання (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SheikaChuiko2.docx15,09 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.