Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3569
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШейка, А. І.-
dc.contributor.authorЧуйко, А. М.-
dc.contributor.authorЧуйко, М. М.-
dc.date.accessioned2014-10-20T10:17:48Z-
dc.date.available2014-10-20T10:17:48Z-
dc.date.issued2014-10-20-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3569-
dc.description.abstractУ зв’язку із великим асортиментом макаронних виробів у споживачів стає актуальною проблема споживання якісної продукції, яка б мала крім високих споживчих властивостей ще й оздоровче призначення.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectкальційвміщуюча добавкаuk_UK
dc.subjectмакаронні виробиuk_UK
dc.titleМОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ КАЛЬЦІЙВМІЩУЮЧИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SheikaChuiko2.docx15,09 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.