Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3569
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шейка, А. І. | - |
dc.contributor.author | Чуйко, А. М. | - |
dc.contributor.author | Чуйко, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2014-10-20T10:17:48Z | - |
dc.date.available | 2014-10-20T10:17:48Z | - |
dc.date.issued | 2014-10-20 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3569 | - |
dc.description.abstract | У зв’язку із великим асортиментом макаронних виробів у споживачів стає актуальною проблема споживання якісної продукції, яка б мала крім високих споживчих властивостей ще й оздоровче призначення. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | кальційвміщуюча добавка | uk_UK |
dc.subject | макаронні вироби | uk_UK |
dc.title | МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ КАЛЬЦІЙВМІЩУЮЧИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SheikaChuiko2.docx | 15,09 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.