Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3305
Назва: Спосіб стабілізації напівгідрату сульфату кальція
Автори: Посторонко, А. І.
Дата публікації: 25-лип-2011
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності, державне підприємство "Український інститут промислової власності"
Бібліографічний опис: Бюлетень № 14 від 25.07.2011
Серія/номер: ;61374
Короткий огляд (реферат): Корисна модель належить до області стабілізації напівгідрату сульфату кальцію – продукті при одержанні екстракційної фосфорної кислоти і може бути використана у виробництві мінеральних добрив для запобігання відкладень дігідрату сульфату кальція, який утворюється при гідратації напівгідрату сульфату кальцію. 1. Спосіб стабілізації напівгідрату сульфату кальцію, що включає обробку його стабілізуючим агентом, який відрізняється тим, що з метою підвищення стабілізуючої дії його, як стабілізатор використовують сульфопон – продукт конденсації пептидів з хлорангідридами сульфокислот. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що для обробки напівгідрату сульфату кальцію використовують 0,05 – 1,5 % - ні розчини сульфопону.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3305
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Postoronko_patent_13.jpg431,23 kBJPEGПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.