Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3305
Название: Спосіб стабілізації напівгідрату сульфату кальція
Авторы: Посторонко, А. І.
Дата публикации: 25-июл-2011
Издательство: Державна служба інтелектуальної власності, державне підприємство "Український інститут промислової власності"
Библиографическое описание: Бюлетень № 14 від 25.07.2011
Серия/номер: ;61374
Краткий осмотр (реферат): Корисна модель належить до області стабілізації напівгідрату сульфату кальцію – продукті при одержанні екстракційної фосфорної кислоти і може бути використана у виробництві мінеральних добрив для запобігання відкладень дігідрату сульфату кальція, який утворюється при гідратації напівгідрату сульфату кальцію. 1. Спосіб стабілізації напівгідрату сульфату кальцію, що включає обробку його стабілізуючим агентом, який відрізняється тим, що з метою підвищення стабілізуючої дії його, як стабілізатор використовують сульфопон – продукт конденсації пептидів з хлорангідридами сульфокислот. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що для обробки напівгідрату сульфату кальцію використовують 0,05 – 1,5 % - ні розчини сульфопону.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/3305
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Postoronko_patent_13.jpg431,23 kBJPEGПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.