Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3254
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Власенко, К. В. | - |
dc.contributor.author | Недосєкова, Н. С. | - |
dc.date.accessioned | 2014-03-06T12:27:12Z | - |
dc.date.available | 2014-03-06T12:27:12Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Збірник наукових праць Бердянського державного педагогічного університету (Педагогічні науки). - Бердянськ: БДПУ, 2012. - № 3. - С.42-46 | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3254 | - |
dc.description.abstract | Стаття присвячена розробці та методиці застосування моделі формування складників предметної компетентності майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю у ході виробничого навчання, що забезпечується поєднанням загальнодидактичних принципів навчання з принципами евристичного, професійно-орієнтованого та творчого навчання, використанням активних методів, форм і електронних засобів навчання. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Збірник наукових праць Бердянського державного педагогічного університету (Педагогічні науки) | uk_UK |
dc.relation.ispartofseries | ;№ 3 | - |
dc.subject | педагогічна модель | uk_UK |
dc.subject | предметна компетентність | uk_UK |
dc.subject | креативна | uk_UK |
dc.subject | дивергентна | uk_UK |
dc.subject | евристична | uk_UK |
dc.subject | організаційно-творча | uk_UK |
dc.subject | аналітична | uk_UK |
dc.subject | дослідницька компетенції | uk_UK |
dc.subject | інженер-педагог харчового профілю | uk_UK |
dc.title | МОДЕЛЬ ФОРМУВАННЯ ПРЕДМЕТНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ ПІД ЧАС ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vlasenko_Nedosekova_article_9.doc | 120,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.