Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3254
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorВласенко, К. В.-
dc.contributor.authorНедосєкова, Н. С.-
dc.date.accessioned2014-03-06T12:27:12Z-
dc.date.available2014-03-06T12:27:12Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЗбірник наукових праць Бердянського державного педагогічного університету (Педагогічні науки). - Бердянськ: БДПУ, 2012. - № 3. - С.42-46uk_UK
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3254-
dc.description.abstractСтаття присвячена розробці та методиці застосування моделі формування складників предметної компетентності майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю у ході виробничого навчання, що забезпечується поєднанням загальнодидактичних принципів навчання з принципами евристичного, професійно-орієнтованого та творчого навчання, використанням активних методів, форм і електронних засобів навчання.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherЗбірник наукових праць Бердянського державного педагогічного університету (Педагогічні науки)uk_UK
dc.relation.ispartofseries;№ 3-
dc.subjectпедагогічна модельuk_UK
dc.subjectпредметна компетентністьuk_UK
dc.subjectкреативнаuk_UK
dc.subjectдивергентнаuk_UK
dc.subjectевристичнаuk_UK
dc.subjectорганізаційно-творчаuk_UK
dc.subjectаналітичнаuk_UK
dc.subjectдослідницька компетенціїuk_UK
dc.subjectінженер-педагог харчового профілюuk_UK
dc.titleМОДЕЛЬ ФОРМУВАННЯ ПРЕДМЕТНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ ПІД ЧАС ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Vlasenko_Nedosekova_article_9.doc120,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.