Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3248
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНедосєкова, Н. С.-
dc.date.accessioned2014-03-06T11:01:23Z-
dc.date.available2014-03-06T11:01:23Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationЗбірник наукових праць "Гуманізація навчально-виховного процесу" - Вип. ХLVI/За заг. ред. проф. В.І. Сипченка - Слов'янськ: СДПУ, 2009. - С. 121-125uk_UK
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3248-
dc.description.abstractУ статті доведено необхідність створення комплексу енкарідж у дистанційному навчанні студентів харчового профілю, що дозволить задовольнити потребу суспільства в активних творчих особистостях, знайомих з прийомами рішення нестандартних задач в реальних життєвих ситуаціях.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherЗбірник наукових праць "Гуманізація навчально-виховного процесу"uk_UK
dc.relation.ispartofseries;Вип. ХLVI-
dc.subjectтворча особистістьuk_UK
dc.subjectтворча компетентністьuk_UK
dc.subjectкомп’ютерні технологіїuk_UK
dc.subjectенкарідж-технологіяuk_UK
dc.subjectдистанційне навчанняuk_UK
dc.subjectсамостійна робота студентаuk_UK
dc.titleЗАСТОСУВАННЯ ЕНКАРІДЖ-ТЕХНОЛОГІЇ У ДИСТАНЦІЙНОМУ НАВЧАННІ В ПЕРІОД ФОРМУВАННЯ ТВОРЧОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ ПІД ЧАС ВИВЧЕННЯ КУРСУ «ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ»uk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nedosekova_article_3.DOC64 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.