Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Репозиторій Української інженерно-педагогічної академії
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Матеріали конференцій
Тези співробітників та викладачів
Тези студентів
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 51-60 из 437.
назад
1
...
3
4
5
6
7
8
9
...
44
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2022
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННИХ ЗАМІННИКІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Нечіпор, С.В.
2022
АНАЛІЗ ІНСТАЛЯЦІЇ, ЯК ТВОРУ СУЧАСНОГО МИСТЕЦТВА, ЩО НАЛЕЖИТЬ ДО ОДНОГО З НАВЕДЕНИХ ФОРМ CONTEMPORARY ART
Попова, Т.І.
2022
МАСОВА КУЛЬТУРА ТА МАСОВЕ МИСТЕЦТВО В РОБОТАХ ВАЛЬТЕРА БЕН’ЯМІНА» ТА ТЕОДОРА АДОРНО
Попова, Т.І.
2022
), Minka Alevtina (гр. ДТ ПОХ 21 млб) STUDY OF NANOASSOCIATES OF FOOD NANOADDITIONS MAGNETOFOOD USING INFRARED SPECTROSCOPY
Tsykhanovska, I
;
Alexandrov, A
;
Tyazhlova, V
2022
ДИЗАЙН-ПРОЄКТУВАННЯ КОЛЕКЦІЇ ЖІНОЧИХ ШТАНІВ З ДЖИНСОВОЇ ТКАНИНИ
Нечіпор, С.В.
2022
INNOVATIVE TECHNOLOGY OF COTTAGE CHEESE DESSERT "ENERGY" USING FOOD ADDITIVE MAGNETOFOOD
Tsykhanovska, I
;
Alexandrov, A
;
Gontar, T
;
Kovilyov, D
;
Vovk, V
2022
АНАЛІЗ ФАКТОРІВ, ЯКІ ВПЛИВАЮТЬ НА РІВЕНЬ ЯКОСТІ СПЕЦІАЛЬНОГО ОДЯГУ
Шопіна, Т.П.
2022
ТЕХНОЛОГІЯ УДОСКОНАЛЕННЯ МАФФІНІВ ЧЕРЕЗ ЗАМІНУ ЦУКРУ
Нечіпор, С.В.
2022
НАНЕСЕННЯ І ЕКСПЛУАТАЦІЯ СИЛІКОНОВОГО ПОКРИТТЯ ХОЛОДНОГО ЗАТВЕРДІННЯ НА ЕНЕРГООБ’ЄКТАХ В УКРАЇНІ
Залужна, Г.В.
;
Пономарьов, П.Є.
2022
АКТУАЛЬНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ЗАСОБУ ISPRING ДЛЯ СТВОРЕННЯ СУЧАСНИХ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕСТІВ ПРИ ЗМІШАНОМУ НАВЧАННІ
Дегтерьова, С.О.
Просмотр
Автор
8
Obydіennova, Tetiana
8
Буданов, П. Ф.
7
Бровко, К. Ю.
6
Obydiennova, T.
6
Чобіток, В.І.
5
Борисенко, Д.В.
4
Кір’ян, О.І.
4
Медін, В. В.
4
Нечіпор, С.В.
4
Степанюк, Я. А.
.
дальше >