Поиск


Текущие фильтры:


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 51-60 из 437.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2022ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННИХ ЗАМІННИКІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВНечіпор, С.В.
2022АНАЛІЗ ІНСТАЛЯЦІЇ, ЯК ТВОРУ СУЧАСНОГО МИСТЕЦТВА, ЩО НАЛЕЖИТЬ ДО ОДНОГО З НАВЕДЕНИХ ФОРМ CONTEMPORARY ARTПопова, Т.І.
2022МАСОВА КУЛЬТУРА ТА МАСОВЕ МИСТЕЦТВО В РОБОТАХ ВАЛЬТЕРА БЕН’ЯМІНА» ТА ТЕОДОРА АДОРНОПопова, Т.І.
2022), Minka Alevtina (гр. ДТ ПОХ 21 млб) STUDY OF NANOASSOCIATES OF FOOD NANOADDITIONS MAGNETOFOOD USING INFRARED SPECTROSCOPYTsykhanovska, I; Alexandrov, A; Tyazhlova, V
2022ДИЗАЙН-ПРОЄКТУВАННЯ КОЛЕКЦІЇ ЖІНОЧИХ ШТАНІВ З ДЖИНСОВОЇ ТКАНИНИНечіпор, С.В.
2022INNOVATIVE TECHNOLOGY OF COTTAGE CHEESE DESSERT "ENERGY" USING FOOD ADDITIVE MAGNETOFOODTsykhanovska, I; Alexandrov, A; Gontar, T; Kovilyov, D; Vovk, V
2022АНАЛІЗ ФАКТОРІВ, ЯКІ ВПЛИВАЮТЬ НА РІВЕНЬ ЯКОСТІ СПЕЦІАЛЬНОГО ОДЯГУШопіна, Т.П.
2022ТЕХНОЛОГІЯ УДОСКОНАЛЕННЯ МАФФІНІВ ЧЕРЕЗ ЗАМІНУ ЦУКРУНечіпор, С.В.
2022НАНЕСЕННЯ І ЕКСПЛУАТАЦІЯ СИЛІКОНОВОГО ПОКРИТТЯ ХОЛОДНОГО ЗАТВЕРДІННЯ НА ЕНЕРГООБ’ЄКТАХ В УКРАЇНІЗалужна, Г.В.; Пономарьов, П.Є.
2022АКТУАЛЬНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ЗАСОБУ ISPRING ДЛЯ СТВОРЕННЯ СУЧАСНИХ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕСТІВ ПРИ ЗМІШАНОМУ НАВЧАННІДегтерьова, С.О.