Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/214
Назва: | ТЕХНОЛОГІЯ ДРІЖДЖОВИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ СПЕЦІАЛЬНОГО ДІЄТИЧНОГО СПОЖИВАННЯ |
Автори: | Повар, В. В. |
Дата публікації: | 18-тра-2012 |
Опис: | Технологія дріжджових кулінарних виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] / В. В. Повар ; кер. роботи К. В. Свідло // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 26. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/214 |
Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Povar_VV.pdf | 164,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.