Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/214
Title: ТЕХНОЛОГІЯ ДРІЖДЖОВИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ СПЕЦІАЛЬНОГО ДІЄТИЧНОГО СПОЖИВАННЯ
Authors: Повар, В. В.
Issue Date: 18-May-2012
Description: Технологія дріжджових кулінарних виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] / В. В. Повар ; кер. роботи К. В. Свідло // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 26.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/214
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Povar_VV.pdf164,95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.